Luier review: Little Lamb overbroekje maat 1

Merk: Little lamb

Soort: overbroekje

Geteste maat: maat 1

Aantal kg’s: 3-9 kg

Waar te koop: 

Testoordeel

Gebruiksgemak: makkelijk

Pasvorm: paste eerst steeds niet goed bij mijn zoontje, bij het opnieuw testen met 5,9 kg zat het broekje eindelijk wel mooi

Comfort: Heel mooi zacht materiaal

Persoonlijke ervaring

Dit broekje en ik hebben nooit vrienden kunnen worden. Ik kreeg het broekje niet strak genoeg waardoor er bij de beentjes te veel ruimte was. Mijn zoontje woog toen ik het voor het eerst probeerde zeker 3,5 kg. Ik dacht dat dit misschien kwam doordat hij zo’n spillebeentje was maar van een vriendin met een zoontje met spekbeentjes begreep ik dat zei het ook een waardeloos broekje vond. Toen ik echter voor het maken van deze review besloot het broekje nog één keer uit de kast te trekken en uit te proberen bij mijn inmiddels wat zwaardere zoon van 5,9 kg ontdekte ik dat het broekje nu veel beter aansloot en netter te krijgen was. Lekkages heb ik er ook niet mee gehad. Uiteindelijk dus toch wel tevreden.

Voordelen

  • Dubbele lekgootjes
  • Zeer soepel materiaal

Nadelen

  • Pasvorm is in de hoogte niet aan te passen waardoor het bij de beentjes soms niet goed past.
  • Is op maat, dus gaat geen hele luierperiode mee.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *