Over mij

En er is altijd nog meer te vertellen. Veel meer!
Dus dat zal ik dan maar even doen. Ik ben Wendel, hopeloze huismoeder, opgeleid als illustrator, chaoot, lettertjesliefhebber en moeder van drie kinderen en bevallen van twee. Samen met mijn man vormen wij een prachtig liefdevol en bijzonder samengesteld gezin. Getrouwd op een mooie herfstige dag in november in een tent in het bijzijn van onze twee kinderen uit onze eerdere huwelijken. Ja eerdere huwelijken, want wij zijn een weduwnaar en weduwe die elkaar ontmoet hebben op een alleenstaande oudervakantie voor ouders met kinderen onder de vier. Best knap toch? De overleden papa en mama van onze kinderen spelen nog altijd een rol in ons gezin.
Oh en laten we onze schele kat niet vergeten die terwijl ik dit schrijf in mijn tenen zit te bijten want hij is op dieet en heeft honger.

Klinkt dit te mooi om waar te zijn (dat van die kat natuurlijk even buiten beschouwing gelaten)? Het is waar, maar er is natuurlijk nog veel meer. Een schoolmeisje, een kleuter en een baby met allen een gezonde dosis eigen wil, een flinke portie frustratie over meer willen dan kan en een goede dot leergierigheid vormen het recept voor een hoop dynamiek. Tel daar een chaotische moeder en een drukke vader bij op en daar heb je ons. Let niet op de troep!

Samen zijn we druk op zoek naar manieren om duurzamer te leven. Bewuster om te gaan met onze aarde. Want dat is de toekomst, net als de kinderen. Verwoede pogingen om de hoeveelheid spullen in ons huis te verminderen en te ordenen zijn nog niet helemaal gelukt. Maar af en toe lukt het om wat weg te doen of om een la met sokken te sorteren.
Tenmidden van de rommel, ja, dat wel.