Het is real nappy week 2019, wie doet er mee? De leukste kortingen op een rijtje.

Deze hele week is het real nappy week. 22 t/m 29 april worden er flinke kortingen gegeven op wasbare luiers en toebehoren om de wasbare luiers te promoten en meer bekendheid te geven. Deze week is overgewaaid uit Engeland, maar in tegenstelling tot andere overgewaaide tradities (zoals Halloween) vind ik dit nou eens helemaal geen vervelende “traditie”. Het is natuurlijk ook gewoon een commercieel iets, net zoals we steeds vaker black friday en boxingday uitverkopen hebben. Dit is er zo eentje maar dan op wasbare luiergebied.

Ik zal voor jullie de verschillende acties die ik gezien heb op een rijtje zetten.

Nappy’s:

https://www.nappys.nl/wasbare-luiers/real-nappy-week

Nappy’s heeft deze week elke dag een ander merk in de aanbieding met 20% korting.

Maandag 22/4: Little Lamb

Dinsdag 23/4: TotsBots

Woensdag 24/4: Nieuwe Merken (Lighthouse, Tickle Tots, Puppi en iets nieuws)

Donderdag 25/4: Petit Lulu

Vrijdag 26/4: Blümchen

Zaterdag 27/4: Alvababy

Zondag 28/4: Buttons

Op maandag 22/4 (2e paasdag) worden er paaseieren verstopt, via facebook krijg je hier aanwijzingen voor.

Ik heb goede ervaringen met deze site, ze verzenden meestal snel en hebben erg veel verschillende merken, wat fijn is als je niet alleen maar alles van 1 merk wilt hebben.

 

Kidzstore:

https://kidzstore.eu/real-nappy-week/

Kidzstore doet ook mee aan real nappy week, ze werken niet met een kortingscode maar zetten alles wat met real nappy week afgeprijsd is op een aparte pagina van de site, zie bovenstaande link. De kortingen variëren, naar eigen zeggen tot 50% korting, maar volgens mij tellen ze dan de korting die ze altijd hebben staan op de site er bij op.
Ik heb goede ervaringen met deze site, ze zijn snel en doen wat ze beloven.

 

Spulletjes voor spruitjes:

https://www.spulletjesvoorspruitjes.be

Met de code RNW2019 krijg je de hele week 15% korting op wasbare luiers, pakketten en al afgeprijsde artikelen uitgezonderd. Boven de 70 euro krijg je bovendien een fluffy nature overbroekje er gratis bij.
Deze site heb ik al meerdere keren besteld en dat gaat goed en redelijk snel.

 

Klein spook:

https://kleinspook.be/

Met de kortingscode GoReal2019 krijg je tot en met 28 april 10% korting op alles. Daarnaast zijn er via facebook acties, wedstrijden en give aways.

 

De Groene BillenBode:

https://degroenebillenbode.nl/real-nappy-week/

Met de code RealNappyWeek2019 ontvang je 10% korting op het gehele assortiment. Verder verstoppen ze op maandag 22 april, 2e paasdag eieren op de site vanaf 20 uur. Daarvoor kun je het beste hun Facebook event volgen.

 

Babipur:

https://www.babipur.co.uk/real-nappy-week-2019

Een van mijn favoriete Engelse websites is babipur. Hun real nappy week begint echter pas op 29 april. Wat deze precies zal inhouden en hoe de kortingen zijn weet ik niet. Wel weet ik dat bijvoorbeeld Tickle Tots bij deze webshop een stuk goedkoper is dan in Nederland. De verzendkosten zijn ook goed te doen en ze hebben bovendien hele fijne close pop-in overbroekjes (dus niet de snap-in-one versie met absorberende kern in het overbroekje). Ik ga zeker even spieken na 29 april.

 

Lieve luiers:

https://www.lieveluiers.nl/c-4831832/real-nappy-week-2019/

Ook bij Lieve luiers doen ze mee aan Real Nappy week. Ze hebben elke dag een andere aanbieding:

Maandag 22/4: 15% korting op Geffen Baby

Dinsdag 23/4: 15% korting op AppleCheeks

Woensdag 24/4: 15% korting op BestBottom

Donderdag 25/4: 15% korting op Planet Wise

Vrijdag 26/4 GEEN kortingen

Zaterdag 27/4: 15% korting op alle Wolbroekjes en bijbehorende producten

 

Happy Nappy:

https://www.happynappy.nl

Deze website kende ik nog niet. De Bambino Mio overbroekjes zijn gedurende real nappy week maar 10 euro per stuk en er wordt een goed doel gesteund.

Bamboo baby:

https://www.bamboobaby.nl

Op deze site zijn de hele week verschillende kortingen. Zo hebben ze 25% korting op Little Lamb pockets, 20% korting op Petit Lulu en Poops! en 10% op Anavy, Mommy Mouse en Grovia. Ook hebben ze verschillende pakketten afgeprijsd.

 

Wasbaar wonderland:

https://www.wasbaarwonderland.nl

Wasbaar wonderland is op vakantie maar doet wel mee met real nappy week. Met de code evengeduld krijg je de hele week 10% korting op je bestelling. Verder kondigen ze op hun facebookpagina de hele week nog andere acties aan. Zo krijg je maandag 22 april en dinsdag 22 april bij bestellingen boven de 100 euro een Blümchen overbroekje cadeau.

 

Frugi

https://www.welovefrugi.com/collections/ss19-cut-for-cloth?glCountry=NL&glCurrency=EUR

Frugi doet niet mee met kortingen maar hebben op bovenstaande site speciaal de kleding geselecteerd die mooi over wasbare luiers passen. Goedkoop is het niet, maar wel superleuk dus ik deel het toch maar even. Op babipur wordt de kleding van Frugi ook verkocht overigens.
Frugi is een merk wat oorspronkelijk begonnen is omdat een moeder geen goede kleding kon vinden voor over de wasbare luiers, ze dragen real nappy week 2019 dus een warm hart toe.

Kaatje Katoen:

https://www.kaatjekatoen.nl

Kaatje Katoen doet mee met gratis verzendkosten t/m 28 april. Gebruik hiervoor de kortingscode ter waarde van € 4,95.
Kortingscode: echteluiers

Kempense luierkontjes:

https://www.kempense-luierkontjes.be

Bij de Kempense luierkontjes 22-28 april 15% korting op (zwem)luiers, oefenbroekjes, accessoires en billendoekjes met de kortingscode.

Kortingscode: RNW19

Wollie Kids

https://www.wolliekids.nl/c-4043377/snoeten-poetsers/

Vanwege Real Nappy week tot 27 april tot 30% korting op de wasbare snoetenpoetsers/billendoekjes.

Aanvullingen

Mocht ik een webshop (of stenen winkel) hebben overgeslagen die ook meedoet dan hoor ik het graag en zal ik proberen deze zo snel mogelijk toe te voegen aan deze lijst!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *