De magische aantrekkingskracht van printjes op wasbare luiers

Ik snuffel rond op verschillende wasbare luiersites. Ik kan het gewoon niet laten, ik moet gewoon zien wat er allemaal te krijgen is, steeds maar weer opnieuw. Die wasbare luiers zijn een soort verslaving, eigenlijk wil ik gewoon alles proberen. Elk merk en elke soort luier wekt bij mij nieuwsgierigheid.

Maar wat nou echt onweerstaanbaar is voor mij? Mooie printjes op wasbare luiers. Elke keer weer kan ik het echt niet laten, ik zie wat moois en ik val er voor. Soms lukt het me om me niet gek te laten maken door deze aantrekkingskracht en besluit ik dat ene overbroekje niet te kopen. Wauw, dat kost een hoop zelfoverreding hoor. Een andere keer weet ik het keer op keer tegen te houden en dan op een dag, is er toch per ongeluk hop een nieuw overbroekje in mijn winkelmandje gevallen.

Wat ik wel tot nu toe goed heb weten te weerstaan is het kopen van pocketluiers en all-in-ones omdat ze zulke mooie printjes hebben. Er zitten echt prachtige tussen, maar ik ben niet zo weg van het systeem. Losse overbroekjes echter roepen me soms gewoon echt vanachter mijn computer. Ook voorgevormde luiers met mooie printjes hebben de neiging richting mijn winkelmandje te wandelen. Meestal klik ik daarna de site weer weg, of ik reduceer het winkelmandje tot wat ik echt nodig heb en dan zit er bijna niets meer in en vind ik het zonde van de verzendkosten en zo.

Wat is dat toch met die printjes dat het zo aantrekkelijk maakt om ze te kopen? Hoe het precies werkt weet ik niet, maar volgens mij gaan mijn hersenen gewoon blije stofjes maken bij het zien van mijn baby’s billen in zulke mooie luiers. Zelfs het idee alleen al was genoeg want het was voor mij de grote aantrekkingskracht van de wasbare luiers waardoor ik er voor gevallen ben.

Die printjes maken voor mij alles goed. Verschonen is nog steeds hartstikke leuk, elke keer bedenken welke mooie luier je nu weer gaat pakken. Wassen is soms maar gedoe, maar dan komen die mooie luiers weer voorbij en dan weet je weer waar je het voor doet. Voor de printjes. Diezelfde printjes zijn voor mij een van de redenen om zelf voorgevormde luiers te naaien. Dan kan ik het allerleukste stofje kiezen voor de buitenste laag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *