Review: Jellycat knuffels

Jellycat knuffels (Cordy Roy Vos)

Merk: Jellycat

Leeftijd: 
Vanaf 0 jaar

Testleeftijd: 
3-6 maanden

Waar te koop: 

grasonderjevoeten.nl
3vosjes.nl
jelly-shop.nl/
wehkamp.nl

Toen ik deze knuffeltjes tegen kwam in de zwangerschap was ik gelijk verkocht. Voor Fosse hebben we een aantal Jellycat vossenknuffeltjes gekregen/gekocht. Dit zijn knuffels uit de Cordy Roy serie, gemaakt van heel grof corduroy. Of ze in het echt net zo mooi en fijn zijn als het lijkt moet je dan altijd even afwachten maar de knuffels zien er niet alleen leuk uit met dat grove corduroy maar ze zijn ook nog eens heerlijk zacht en doordat ze een beetje verzwaard zijn op strategische punten blijven ze mooi zitten. Wij hebben de maat M knuffel, die is al best wel groot voor Fosse en daar speelt hij vaak heerlijk mee. Juist doordat de onderkant wat zwaarder is blijft hij lekker liggen en kan hij ondertussen het gezicht van de knuffel bestuderen (en natuurlijk in zijn mond stoppen). We hebben ook de vos knuffeldoek, dat is echt een heerlijk zacht knuffeldoekje die Fosse graag pakt en in zijn mond stopt. Door de contrasterende kleuren van het oranje en gebroken wit is de vos ook een sprekend karakter. Door de zachte stof met deels grove ribbels is er ook veel te voelen en ontdekken voor nieuwsgierige baby’s.
De kwaliteit is ook duidelijk goed, geen losse draadjes of dingen die niet lijken te kloppen. Gewoon ontzettend leuke en goed in elkaar zittende knuffels geschikt voor baby’s (want geen losse kraaloogjes).

Het merk Jellycat wordt gemaakt in London, ze hebben wat traditionelere knuffels maar het leukste vind ik zelf het assortiment wat gekkere knuffels gemaakt van bijzondere stoffen. Bewust lijken ze te zoeken naar een andere draai aan de standaard dierenknuffels. Er zitten echt hele leuke tussen.

Kortom, ik vind dit echt een aanrader, zowel om mee te spelen als om mee te knuffel of als accessoire voor in de kinderkamer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *