https://www.zhzactueel.nl/2019/04/01/vrachtwagen-rijdt-zich-vast-in-tunnel-in-dordrecht/ 14:37 u: Ik wil het (spoor)tunneltje inrijden waar ik altijd door ga op weg naar school. Afgesloten... Later kom ik er achter dat er weer eens een vrachtwagen klem staat in de tunnel. Die lijkt namelijk hoger dan hij is en daardoor staan er met grote regelmaat vrachtwagens klem daar. Ik moet omrijden maar weet eigenlijk niet zo goed hoe. Ik rijd een rondje over de rotonde en besluit richting het station te rijden. Daar moet ik dan ergens onder het spoor door zien te komen om zo alsnog weer naar school te kunnen rijden. Ik bel mijn man om me er even door te loodsen want ik weet niet precies waar ik dan heen moet rijden. School gaat om 14:45 u uit, dat ga ik niet halen!14:46 u: Ik kom aangereden bij school. Ik parkeer gauw de auto en zet Fosse met maxi cosi en al op de wagen. Dan haast ik me van de parkeerplaats naar de ingang van de klas.  Ik ben niet eens de laatste, maar wel bijna.14:50 u: Mijn kleuter beweerd dat hij echt met die grote stok naar school is gekomen en dat papa had gezegd dat dat mocht. Een armdikke tak die tot aan zijn schouders komt. Ik geloof er niets van en heb weinig zin in die tak maar kleuter houd goed vol. Ik bel mijn man om het even te checken. Klopt niks van natuurlijk. Het verhaal wordt steeds mooier, hij had de tak stiekem achter zijn rug en been meegenomen, papa had het niet gezien. De juf doet nog een leuke suggestie. Die tak was vanmorgen vast veel kleiner en is vandaag hard gegroeid. Ja zegt mijn kleuter, ja hij was veel kleiner daarom zag papa het niet.Met grote zielige traanogen laat hij uiteindelijk de tak bij school achter: “Maar ik had nog niet zo’n gróte voor mijn verzameling.”

F8A4CBEA-CEB4-40F6-B223-CBE16AB394DF

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *